Vormgever XIS Keurmerk (vervuld)

Het XIS Keurmerk is een keurmerk voor eerstelijns zorginformatiesystemen. Met dit keurmerk laten leveranciers zien dat hun systemen aan de belangrijkste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Het keurmerk geeft huisartsen de zekerheid dat ze een systeem aanschaffen dat veilig, betrouwbaar en up-to-date is.

Logo XIS Keurmerk

Aan de lancering van het keurmerk is een lange voorbereiding voorafgegaan. Zo is onder meer al een huisstijl ontwikkeld. We zoeken nu een vormgever die ons kan helpen met het verder vormgeven van onze merkidentiteit, zoals:

  • Een basisontwerp voor de nieuw te ontwikkelen website en aanleveren van designelementen en stockbeeld
  • Een ontwerp/template voor onze nieuwsbrief
  • Een Linkedin-header
  • Folders, flyers en documenten
  • Een toolkit met communicatiematerialen voor leveranciers
Startdatum opdracht

Liever vandaag dan gisteren… Gezien de tijdsdruk zoeken we iemand die per direct tijd heeft om het basisontwerp voor de website, nieuwsbrief en LinkedIn-header te maken.

Wie zoeken we?

Een ervaren zzp’er. Creatief, flexibel en een goede, oplossingsgerichte sparringpartner. Als je dan ook nog eens snel bent en goed met tijdsdruk om kunt gaan, reageer dan …snel.

Reageren?

Stuur je korte motivatie, een paar voorbeelden van recent werk, je uurtarief en mogelijke startdatum naar info@stichtinglegio.nl t.a.v. Martina Bartelink, directeur.